- Etap życia
- Dorosły
- Wielkość rasy
- Duże L
Małe S
Olbrzymie XL
Średnie M - Źródło białka - Smak
- Ryby
Wieprzowina - Źródło węglowodanów
- Ryż
świeże mięso wieprzowe, wątroba, śledziona, nerka ze świni iberyjskiej(30%); ryż(29%); białko ze świni iberyjskiej, suszone (12,5%); mączka rybna z ryb morskich (9%); mączka z owsa pastewnego; mąka grochowa; drożdże piwne suszone; strąki szarańczynu strąkowego, suszone; mączka grochowa (Vicia faba); ekspeler z pestek winogrona; nasiona szałwii (1,5%); olej z łososia (1,5%); drożdże, hydrolizowane; siemię lniane; olej szafranowy (1%); fosforan dwuwapniowy; chlorek sodu; chlorek potasu; zioła, suszone (ogólnie: 0,2%;liście pokrzywy, korzeń goryczki (gencjany), centuria, rumianek, koper włoski, kminek, jemioła, krwawnik pospolity, jeżyna); juka kalifornijska.
białko 24,0 %; zawartość tłuszczu 12 %; popiół surowy 7,0 %; włókno surowe 3,2 %; wilgotność 10,0 %; wapń 1,5 %; fosfor 1,0 %; sód 0,35 %